top of page

Onze producten

PVC en Vinyl-vloerbedekking

PVC vloerbedekking is een zeer onderhoudsvriendelijke materiaal. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende types; homogene en heterogene vloerbedekking met diverse toepassingsmogelijkheden. PVC vloerbedekking is leverbaar op tegel en als rol met verschillende kleuren, designs zoals hout-look.

Tapijt & Tapijt tegels

Ondanks de opkomt van harde vloerbedekking is tapijt nog altijd erg populair in de woning en projectwereld. Geen wonder want een mooi tapijt geeft iedere ruimte een luxueuze en behaaglijke uitstraling. Bovendien loopt tapijt comfortabel en heeft het een uitstekende isolerende eigenschap. Tapijt is er in verschillende kwaliteiten, zoals bouclé, moquette, velours, frisé, Saxony en Shag. De kleurstellingen en uitstralingen, variëren van chique en stijlvol, origineel of functioneel. H&B project flooring kan u uitgebreid informeren / adviseren over de eigenschappen, de functie en de kleur van tapijt.

Linoleum

Linoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, t.w. lijnolie, houtmeel (of kurkmeel) kalksteen en natuurlijke kleurstoffen. Linoleum is verkrijgbaar bij verschillende leveranciers, in diverse type en kleurstellingen. Ook hier zijn banen en tegels mogelijk. Decoratieve afbeeldingen, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, kan verwerkt worden in de bestaande vloer.

Ondervloeren

Voor het verkrijgen van een perfect eindresultaat is een goede ondervloer pure noodzaak. Ondervloeren onderscheiden zich in zand-cementdekvloeren, calciumsulfaat gietvloeren, en betonvloeren, en verschillende ondervloeren van plaatmateriaal, zoals hout of fermacel. Het is sterk afhankelijk wat er op de ondervloer verwerkt wordt; elke vloerbedekking heeft specifieke eisen m.b.t. verwerking van het product. Indien noodzakelijk wordt de ondervloer geëgaliseerd, om een vlakker geheel te krijgen.

Zonwering

Het aanbieden van zonweringproducten vraagt om een specialistische aanpak. H&B project flooring maakt gebruik van verschillende leveranciers die deze kennis in huis hebben om samen met de opdrachtgever en/of architect te komen tot een juiste oplossing.

H&B Project Flooring  biedt u een uitgebreide collectie zonweringproducten, t.w.:

  • verticale jaloezieën 

  • horizontale jaloezieën

  • plisségordijnen

  • vouwgordijnen

  • rolgordijnen

  • paneelgordijnen

  • gordijnen

Please reload

bottom of page